Den hybrida arbetsplatsen

När vårt samhälle utvecklas och växer globalt och vår
kommunikationsinfrastruktur förbättras, växer också möjligheterna för
globalt samarbete. Läs mer om hur företag kan dra nytta av kollegor på
distans och förvandla det till en styrka för att rekrytera och behålla
topptalanger.

Med en blandning av kontorstid och distansarbete
är hybridarbetsplatsen det nya normala och framtidens verklighet.
Överlägsna ljudkommunikationslösningar efterfrågas för att underlätta
detta på ett effektivt sätt.

 • EPOS levererar avancerade ljud- och videolösningar för affärspersoner och spelgemenskapen.

  Etableringen av EPOS följer uppdelningen av
  Sennheiser Communications - samarbetet mellan Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG och Demant A / S. Vid sidan av introduktionen av en egen varumärkesportfölj kommer EPOS fortsätta sälja Sennheiser Communications-portföljen som sammärkes som EPOS I SENNHEISER. EPOS har sitt huvudkontor i Köpenhamn och ingår i Demant - en världsledande ljud- och hörselteknikgrupp.

 • Triada AB är svensk distributör för EPOS företagslösningar vilka
  innefattar professionellla premiumheadset och -konferenslösningar inom röst och video.

  Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter
  leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare och partners för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med EPOS förstklassiga produktportfölj.

Förbered företaget för hybridarbete

En ny rapport från Frost & Sullivan undersöker hur våra nya normer definierar arbete som något vi gör, inte längre en plats vi går till, och att tillåta distansarbete är nu en affärsmässig nödvändighet. Framväxten av den hybrida arbetsplatsen - definierad som att kunna arbeta var du än befinner dig - på kontoret, hemma eller när du är på språng, öppnar en mängd möjligheter för arbetsgivare att omforma arbetet och åstadkomma effektivitetsvinster som förbättrar produktiviteten.

EPOS presenterar tillsammans med Frost och Sullivan ett Whitepaper som utforskar möjligheterna och utmaningarna med distanssamarbete och pekar på smärtpunkterna och kostnaderna för ljud av dålig kvalitet, innan de går in i fördelarna med överlägsen ljudteknik.

Den här rapporten ger nyckelinsikter om att förstå ljudupplevelser som hjälper dig att ligga steget före och fatta smartare beslut för din organisation.

Ladda ner White paper

EPOS Lösningar

I dagens värld av geografiskt separerade arbetsytor är tydlig och begriplig kommunikation viktigare än någonsin. Framgångsrikt distansarbete beror mycket på rätt verktyg och EPOS erbjuder ett brett utbud av avancerade ljudlösningar. Produktportföljen innehåller allt från snygga uttrycksfulla headset till minimalistiska in-ear-headset med nackband, till högtalartelefoner för proffs som kräver en sömlös teamworkupplevelse - oavsett plats.

 • Arbeta var som helst

  Dessa 5 tips hjälper dig hålla dig produktiv medan du kan uppskatta flexibiliteten av distansarbete.

  Läs om tipsen här 
 • Guide för headset på distans

  Vår guide för headset på distans ger vägledning i vilka headset som passar dig bäst beroende på var och hur du arbetar.

  Se guide här 
 • Slå på eller av världen

  Slå på eller av världen med ett ANC-headset som blockerar buller och hjälper dig att koncentrera dig, var du än arbetar.

  Läs mer om ANC-headset här 

Framtiden för jobb och samarbete

EPOS presenterar The Future of Work and Collaboration, av The Times. En samling artiklar utforskar den nya normalen för distansarbete, dess inverkan på individen och familjelivet samt påverkan på stora och små företag. Lägg märke till noterna om verktyg och teknik för att underlätta distans- och samarbete. 

Ladda ner artiklarna

ADAPT 600

Maximera din fokus och produktivitet,
var som helst


Med ADAPT 600-serien – det ultimata trådlösa headsetet drivet av EPOS AI™ för personligt ljud med superb samtalskvalitet, stereoljud och adaptiv ANC.

Utforska ADAPT 600-serien

ADAPT 500

Håll dig flexibel, uppnå mer

Headseten i ADAPT 500-serien håller dig produktiv i öppna kontor eller på resande fot. Få tydligare samtal med den diskreta mikrofonarmen för utmärkt talförståelse och använd ANC i bullriga situationer för att kunna fokusera.

Utforska ADAPT 500-serien

ADAPT 400

Det första headsetet med in-ear-hörlurar från EPOS

Fortsätt i rörelse, håll dig fokuserad och var produktiv med ett in-ear, nackbandsheadset som ger rikt, naturligt ljud och ANC, oavsett om du arbetar eller pendlar.

Utforska ADAPT 400-serien

ADAPT 300

Arbeta - på ditt sätt

ADAPT 300 är en serie dubbelsidiga Bluetooth®-headset med aktiv brusreducering (ANC) som minskar bakgrundsbrus för ökad arbetsfokus.

Headseten är designade för dagens stilmedvetna kontorsarbetare på resande fot, som föredrar att använda ett enda headset för både samtal och underhållning - utan att kompromissa med vare sig prestanda eller ljudkvalitet.

Utforska ADAPT 300-serien