Om oss

Om TRIADA 

 


Sedan början på 1990-talet har vi på TRIADA AB verkat inom telekommunikation och vi var en av de första aktörerna att introducera headsets på den svenska marknaden. 2003 blev vi svensk distributör för EPOS (tidigare Sennheiser Communications) företagslösningar vilka innefattar professionellla premiumheadset och -konferenslösningar inom både ljud och video.

2022 tog vi nästa steg i vår resa och välkomnade ProDVX till vår produktportfölj. ProDVX erbjuder högkvalitativ hårdvara för all typ av digital signage (digital skyltning), från all-in-one skärmar med inbyggd PC till enklare monitorer.

Huvudkontoret ligger i Kungshamn på västkusten varifrån vi sköter leveranser, administration och innesälj. Vi har säljare ute i landet som aktivt jobbar med återförsäljare och partners för att ge företag de bästa förutsättningarna för felfri kommunikation, kristallklart ljud och exceptionell komfort med EPOS förstklassiga produktportfölj. Oavsett behov finns alltid en lösning som matchar kriterierna.

 

Om EPOS

 

EPOS levererar avancerade ljudlösningar designade för företag och gaming. Baserat på banbrytande ljudteknik strävar de efter att frigöra mänsklig potential genom att göra ljudupplevelser perfekta och leverera innovativ design och prestanda med alla deras ljudlösningar.

 

Demant A/S och Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, har tidigare meddelat att deras joint venture; Sennheiser Communications A/S kommer att utvecklas i nya uppsättningar. Under 2020 avslutades deras samarbete. Medan affärssegmentet för Mobile Music-headset blev en del av Sennheiser Consumer-verksamheten är Enterprise Solutions och Gaming-headset i ett nytt oberoende företag, EPOS, under den globala ljud och hörsel teknikgruppen Demant. EPOS tillverkar och säljer den tidigare Sennheiser Communications-portföljen för företag och gaming under co-brandingen EPOS | SENNHEISER samtidigt som de introducerar en ny EPOS-märkt produktportfölj.

 

 

Om ProDVX

 

 

 

ProDVX utvecklar och producerar högkvalitativa och toppmoderna skärmar, pekskärmar, panel- och box-datorer som används för digital kommunikation över hela världen. Som specialister ligger de i framkant när det gäller att utveckla och tillverka pålitlig hårdvara för kommersiellt bruk. Tack vare deras omfattande sortiment kan de erbjuda en innovativ och hållbar lösning för all form av digital kommunikation, såsom: digital skyltning (digital signage), rumsskyltning, kiosker och passerkontroll. Med en genomtänkt kombination av pris, råd, service och support är de tillgängliga för alla: såväl partners som slutanvändare.

Produkterna fungerar för alla och för varje projekt, 24/7. Dess storlekar varierar från 7 till 37 tum. Kontakta oss för råd om du letar efter en lösning för en specifik situation eller behov av kundanpassade produkter (t.ex. OEM/ODM). Givetvis finns all nödvändig service och support med att få av oss på TRIADA tillsammans med ProDVX interna supportavdelning. På så sätt kan våra gemensamma kunder vara säkra på tillförlitlig hårdvara för sin digitala kommunikation.