ProDVX APPC-10SLBe har anlänt!

Nu lanseras nästa generations Android Panel PC (APPC). Med Android 11 och GMS öppnas en värld av möjligheter.
ProDVX APPC-10SLBe levereras med en rad förinstallerade Google-appar som Google Play Store, Chrome, YouTube och många fler. Dessutom är enheten utrustad med en kraftfull RK3399 CPU och 4 GB RAM vilket möjliggör användning av flera appar samtidigt.

  • Obegränsade möjligheter

    ProDVX APPC-10SLBe är lämplig för alla professionella lösningar och för alla branscher. Från detaljhandel och företag till hälsovård och utbildning, oavsett vilken typ av lösning du letar efter stödjer APPC-10SLBe det.

  • Integrerad NFC-modul

    Många lösningar kräver användning av Near Field Communication-teknik. För tillfällen där du kan behöva NFC, som åtkomstkontroll eller trådlösa betalningar, finns ProDVX APPC-10SLBe där för dig. Den levereras med en intern NFC-modul, som utesluter användningen av en extern NFC-modul. Det medför gör att enheten enkelt kan integreras i ett hölje eller kiosk.

Hantera och distribuera din favoritinställning

APPC-10SLBe drivs av Android 11 med Googles mobiltjänster. Det
säkerställer att apparna du använder drar nytta av de senaste funktionerna från Google. Hantering och distribution av din installation via Google Play Store kan göras från ett centralt nav, vilket säkerställer flexibilitet och effektivitet, vilket sparar dig mycket tid och ger dig lite välförtjänt lugn.

Nytt lager av säkerhet

Tillägget av Google Play Protect för APPC-10SLBe säkerställer att din digitala miljö är ordentligt säkrad. Dina enheter kommer alltid att skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna, som installeras automatiskt via Google Play Store. På så sätt behöver du inte oroa dig för säkerheten för dina enheter längre.

Högre prestanda än någonsin

Utrustad med RK3399 6-kärnig processor från Rockchip och 4 GB RAM, levererar APPC-10SLBe den höga prestanda du behöver. Du kan ha flera appar som fungerar i bakgrunden medan front-end-applikationen fortsätter att fungera smidigt.

Google Play

Ladda ner och distribuera din favoritkonfiguration med appar från Google Play. Tillägget av Google Play gör det nu möjligt att distribuera innehåll eller uppdateringar på distans till alla dina enheter på fältet, från ett centralt nav. Detta fungerar även för sidladdade appar.

Power over Ethernet

Glöm besväret med kabelhantering, eftersom APPC-10SLBe är PoE-kompatibel.Förutom effektiv kabelhantering har det många andra fördelar att driva din enhet via Ethernet:

  • PoE förbrukar mindre ström jämfört med en traditionell strömförsörjning.
  • Det finns inget behov av att installera komplexa elnät.
  • Trådbunden internetanslutning är i sig mer stabil än trådlös anslutning.

Stå ut i mängden

En unik funktion som först introducerades med ProDVX andra modeller i SLB-serien är den fullständiga RGB surround LED-baren har blivit synonymt med ProDVX. Kundernas favorit finns också på APPC-10SLBe, så att du enkelt kan signalera rumstillgänglighet, betalningsstatus eller något annat du kan önska.

APPC-10SLBe

Öppna upp en värld av möjligheter.
Med ProDVX APPC-10SLBe - Android Panel PC

Utforska APPC-10SLBe