TRIADA tar nästa kliv med Bose Professional - vår nya partner!

TRIADA tar nästa kliv med Bose Professional - vår nya partner!

Idag är en stor dag för oss på TRIADA - vi introducerar ett nytt samarbete med Bose Professional! Vi är otroligt stolta att få med dem i vår produktportfölj, som fortsätter växa med handplockade premiumlösningar för kristallklar kommunikation - häng med!

Någon vidare introduktion av Bose behövs väl knappast - som ett av världens högst renommerade företag inom ljudlösningar och pro audio ger de sig nu in i vår bransch med sina två videobars, VB1 och VB-S. Med egenutvecklad teknik för såväl ljud, video och mjukvara har de lyckats leverera ytterst konkurrenskraftiga produkter som vi på TRIADA tror stenhårt på.

- "Med rötterna hos EPOS (tidigare Sennheiser Communications) är det ingen tvekan om att vi på TRIADA brinner för riktigt bra premiumprodukter och att få möjligheten att inleda ett samarbete med ett varumärke som Bose är vi givetvis både stolta och även extremt taggade över! Deras premiumvideobars med knivskarp ljud- och videoprestanda, certifiering mot Microsoft Teams, Zoom m.fl., ClickShare för trådlös bildöverföring och DisplayLink som möjliggör anslutning med en enda kabel står sig Bose erbjudande väldigt starkt och kompletterar vår produktportfölj väl" - säger Therese König, försäljnings- marknadsansvarig på TRIADA.

- ”Vi är så entusiastiska över att TRIADA kommer börja leverera Bose Professional Videobars och UC-lösningar till den svenska marknaden! Kunskapen och långvariga relationen som TRIADA har etablerat sedan flera år i kombination med Bose innovativa produkter är en fantastisk kombination.

Under de senaste åren har vi sett en högre efterfrågan på tillförlitliga och säkra ljud-/videokonferensenheter på kontor och skrivbord över hela världen, TRIADA kommer nu att kunna tillhandahålla det.  

Med tanke på deras kunskap och erfarenhet kommer TRIADA att fungera som en pålitlig rådgivare och guida användare till de rätta valen för deras behov oavsett om de brukar Microsoft Teams, Zoom, Google Meet etc.

Och sist men inte minst, vi båda bryr oss verkligen om ljud!”  - säger Ronny Nielsen, Sales Manager Bose Professional Scandinavia. 

Bose Videobar VB1

Bose Videobar VB1 är en allt-i-en USB-konferensenhet som ger förstklassigt ljud och video för att samla utrymmen till medelstora mötesrum upp till 6 x 6 meter. Med sex automatiskt strålstyrande mikrofoner, en 4K ultra-HD-kamera och Bose signaturljud hjälper Bose Videobar VB1 dig att samlas och få mer gjort.

 

Till produkten > 

 

Bose Videobar VB-S

Bose Videobar VB-S är en kompakt allt-i-ett USB-konferensenhet som är enkel att installera och ger förstklassigt ljud och video till rum upp till 3 × 3 meter. Med fyra strålstyrande mikrofoner, en 4K ultra-HD-kamera och Bose signaturljud levererar VB-S en mötesupplevelse så tydlig att du kan känna in rummet från hela världen.

 

Till produkten > 

 

Intresserad av att veta mer? Läs mer här eller kontakta Therese!

 

Therese König

Försäljnings- och marknadsansvarig

+46 523 780 963

therese.konig@triada.se

 

Taggade hälsningar från Teamet på TRIADA! 

 
Tillbaka till blogg