ProDVX

TRIADA inleder samarbete med ProDVX

Hur kul?! Äntligen kan vi på TRIADA gladeligen dela med oss av vårt nya partnerskap med ProDVX - en hårdvarutillverkare av alla typer av interaktionsskärmar för kommersiellt bruk - läs mer nedan!
Allteftersom vi börjar ta oss tillbaka till kontoren står mötesrummens roll åter i centrum och det var här vi på TRIADA, tillsammans med våra partners, såg behovet av en fullt anpassningsbar lösning för mötesrumsbokning och övervakning som kan anpassas till varje kunds individuella krav och behov. På så vis kom ProDVX kom in i bilden - med deras produktportfölj kan vi nu erbjuda ett stort utbud av högkvalitativa och toppmoderna skärmar, pekskärmar, panel- och box-datorer som används för digital kommunikation. 

- "Det som är riktigt spännande är just flexibiliteten hos ProDVX: vi på TRIADA var i första hand på jakt efter en leverantör av mötesrumslösningar, men tack vare att deras produkter dels drivs av både Android eller Windows, samt att de vidareutvecklat anpassningar och tillbehör till varje produkt är möjligheterna oändliga för oss och våra partners. Skärmarna och panelerna används inom en hel uppsjö av branscher, allt från corporate till health care, retail och education",
säger Therese König, försäljnings- marknadsansvarig på TRIADA. 

Om ProDVX

ProDVX utvecklar och producerar högkvalitativa och toppmoderna skärmar, pekskärmar, panel- och box-datorer som används för digital kommunikation över hela världen. Som specialister ligger de i framkant när det gäller att utveckla och tillverka pålitlig hårdvara för kommersiellt bruk.

Hårdvara du alltid kan lita på

Tack vare deras omfattande sortiment kan de erbjuda en innovativ och hållbar lösning för all form av digital kommunikation, såsom: digital skyltning (digital signage), rumsskyltning, kiosker och passerkontroll.

Deras hårdvara passar överallt

Med en genomtänkt kombination av pris, råd, service och support är de tillgängliga för alla: såväl partners som slutanvändare. Produkterna fungerar för alla och för varje projekt, 24/7. Dess storlekar varierar från 7 till 37 tum. Kontakta oss för råd om du letar efter en lösning för en specifik situation eller behov av kundanpassade produkter (t.ex. OEM/ODM). Givetvis finns all nödvändig service och support med att få av oss på TRIADA tillsammans med ProDVX interna supportavdelning. På så sätt kan våra gemensamma kunder vara säkra på tillförlitlig hårdvara för sin digitala kommunikation.  

Lär känna ProDVX genom att läsa om de lösningar som deras hårdvara används för i din bransch, hur de specialiserar sig på det och de smarta hårdvarufunktioner de tillhandahåller för varje lösning.

Intresserad av att veta mer? Kontakta Therese!

Therese König

Försäljnings- och marknadsansvarig

+46 523 780 963

therese.konig@triada.se 

 
Tillbaka till blogg