ProDVX introducerar displayer med anti-reflex-behandling

ProDVX introducerar displayer med anti-reflex-behandling

Inom det ständigt föränderliga området för interaktiv bildskärmsteknologi strävar ProDVX efter att leverera produkter som ger bästa möjliga användarupplevelse. En anmärkningsvärd utveckling är integrationen av paneler som inte bländar, särskilt i de senaste APPC- och IPPC-serierna. Den här artikeln ger en förklaring av icke-bländande teknik, diskuterar fördelarna med ProDVX icke-bländande skärmar och belyser vilka ProDVX-enheter som är utrustade med icke-bländningsteknik.

 

Vad menas med icke-bländande skärmar?

Icke-bländande skärmar är skärmar utrustade med teknik designad för att minimera reflektioner och minska bländning, vilket förbättrar såväl synlighet som användarupplevelsen.  Skärmarna har vanligtvis speciella beläggningar eller behandlingar som sprider inkommande ljus, vilket förhindrar att det skapar störande reflektioner på skärmens yta. Genom att minska bländning förbättrar skärmar som inte bländar läsbarheten och minskar ansträngningen på ögonen, vilket gör dem idealiska för olika miljöer med utmanande ljusförhållanden. Tekniken gynnar inte bara användarna genom att ge en klarare sikt i väl upplysta utrymmen utan bidrar också till bättre visuell komfort under långvarig användning. Skärmar som inte bländar är särskilt värdefulla i miljöer där omgivande ljus annars skulle kunna äventyra skärmens synlighet.

Fördelar med icke-bländande skärmar?

Skärmar som har fått en bländfri behandling har två huvudsakliga fördelar jämfört med de som inte gör det:

1. Förbättrad synlighet: Den mest utmärkande egenskapen hos skärmar som inte bländar är deras förmåga att utmärka sig i väl upplysta omgivningar. Genom att avsevärt minska reflektioner säkerställer dessa skärmar att användarna kan engagera sig bekvämt med sina enheter, även i miljöer som är översvämmade av naturligt eller artificiellt ljus.

2. Minskad påfrestning på ögonen: Bländfri teknik innehåller en matt yta som effektivt minskar påfrestningar på ögonen. Detta bidrar till en mer bekväm och hållbar tittarupplevelse, vilket gör den till ett idealiskt val för professionella applikationer.

Introduktionen av icke-bländande skärmar från ProDVX

De senaste tilläggen till ProDVX-produktsortimentet har nu integrerad icke-bländande teknologi för att förbättra visuella upplevelser. Alla nya enheter i APPC-R23-serien och IPPC-R24-seriens produkter kommer att inkludera en bländfri panel, vilket säkerställer en bekvämare tittarupplevelse.
Tillbaka till blogg