EPOS tar sina första steg in i videosamarbetsutrymmet med EXPAND Vision 3T

EPOS tar sina första steg in i videosamarbetsutrymmet med EXPAND Vision 3T

Premiumljudmärket EPOS - en del av Demant Group som bygger på 115 års erfarenhet av innovation och ljud - presenterar idag EXPAND Vision-serien. Den första lanseringen i den här spännande resan är EXPAND Vision 3T - en videosamarbetslösning certifierad för Microsoft Teams Rooms på Android (MTRoA).

Den flexibla arbetskraften kräver videokonferenslösningar som säkerställer effektivt samarbete och produktivitet, oavsett plats. EXPAND Vision 3T, certifierad och helintegrerad med Microsoft Teams Rooms, är en enkel och intuitiv enhet utformad speciellt för fokus och små mötesrum med upp till 7 deltagare. Det är en elegant och sofistikerad enhet som innehåller en integrerad kamera och strålformande mikrofoner som optimerar konferenssamtal genom att leverera en så tydlig kommunikation som möjligt för alla deltagare.

Simulerar en naturlig mötesupplevelse
Trenden mot flexibelt arbete, som accelererat under det senaste året, har gjort videokonferenser till den enskilt viktigaste komponenten i framgångsrikt samarbete och teambuilding. Det var kravet att simulera en personlig upplevelse som styrde utvecklingen av EXPAND Vision 3T. Med intelligent bildramning, förbättrad PTZ (Pan, Tilt, Zoom), röstspårning och EPOS AI™ brusreduceringsteknik är upplevelsen lika bra som att vara där personligen.

Passar till nya normer för hybridarbete
Hybridarbete kommer definitivt att dominera i framtiden, men personliga mötens roll bör inte förbises. I en nyligen genomförd undersökning av Work Trend Index [1] sa 67% av de anställda att de ville ha mer personligt samarbete efter pandemi, vilket innebär att vikten av små Huddle-rum i annars öppna kontor kommer att vara nyckeln till att tillgodose nya normer för hybridarbete . EXPAND Vision 3T förenklar användarupplevelsen för att säkerställa att ingen tid slösas bort på onödig installation. Utan behovet av en dator kan användarna starta möten med en enda beröring och dela innehåll trådlöst från sin föredragna enhet. En 4K-vidvinkelkamera med Sony®-sensor minskar behovet av att samlas tätt runt en enda skärm, och överlägset ljud ser till att alla i videokonferensen verkligen hörs.

Sparar tid och pengar för företagen
Även om flexibelt arbete har möjliggjort större frihet för individer, har det också lagt större press på företag och IT-team att leverera teknik som underlättar nya stilar och upplägg inför samarbete. EXPAND VISION 3T är en smart och kostnadseffektiv enhet som inte bara tjänar individen utan också sparar företag från att behöva genomföra tidskrävande uppdateringar och felsöka enkla korrigeringar. Den ger en intelligent lösning som inkluderar automatiska programuppdateringar och möjligheten att hantera enheter på distans.

Lanseringen av EXPAND Vision 3T ger EPOS möjlighet att etablera ett starkt fotfäste i videosamarbetet och konsolidera produktportföljen med ljud- och videolösningar av hög kvalitet. Jeppe Dalberg-Larsen, VD på EPOS, kommenterar: ”Lanseringen av EXPAND Vision 3T markerar en viktig milstolpe för EPOS och vår övergång till marknaden för videosamarbete. Vårt mål med den här lanseringen är att förse yrkesverksamma med de verktyg de behöver för att samarbeta och prestera som bäst, samtidigt som vi fortsätter att utmana vad som är tekniskt möjligt att leverera inom premiumljud. Resan för videosamarbetet börjar här och vi ser fram emot att se utvecklingen av det nya kapitlet för EPOS. ”

Theis Moerk, VP Product Management på EPOS kommenterar: ”Vi är mycket glada över att kunna lansera vår allra första lösning för videosamarbete som känns som ett naturligt tillägg till vår produktportfölj. Introduktionen av EXPAND Vision 3T gör det möjligt för oss att leverera integrerade ljud- och videolösningar till det moderna mötesrummet tillsammans med vår partner Microsoft som fortsätter att ligga i framkant när det gäller innovativa videokonferenslösningar. ”

[1] The Next Great Disruption Is Hybrid Work—Are We Ready? 

Tillbaka till blogg