EPOS-ljudenheter är nu certifierade för Google Meet - redo att optimera lärande och arbete på distans

EPOS-ljudenheter är nu certifierade för Google Meet - redo att optimera lärande och arbete på distans

Google erbjuder lösningar inom alla områden i våra liv som behöver organiseras och optimeras - inte minst när det gäller kommunikation och samarbete. Google Meet är en säker, lättanvänd lösning för videokonferenser som hjälper alla typer av människor - från studenter till yrkesverksamma - att ansluta, kommunicera och samarbeta. EPOS samarbetade med Google Cloud för att certifiera en rad EPOS-ljudenheter som nu är certifierade för Google Voice och Google Meet - vilket hjälper till att förbättra virtuellt lärande och distansarbete.

Vad är Google Meet?

Google Meet är videomöteslösningen i G Suite som ger enkel och säker videokonferens för team och företag, skolor och universitet. Det hjälper team att hålla sig säkert anslutna, var de än befinner sig, med videosamarbete I företagsklass byggt på Googles robusta och säkra globala infrastruktur.

 

Läs mer om Google Meet här

 

Vilka EPOS-enheter är certifierade?

Följande EPOS-produkter från deras IMPACT-, ADAPT- och EXPAND-linjer är nu Google Meet-certifierade:


IMPACT SC 635
IMPACT SC 630 USB
IMPACT SDW 5065
IMPACT SDW 5066
ADAPT SC 160
ADAPT SC 165
EXPAND SP 30+

Hantera utmaningen med distansinlärning

Eftersom utbildningsinstitutioner tvingats genomföra föreläsningar på distans har användningen av Google Meet ökat enormt. Hela klasser har fått anpassa sig till ett nytt sätt att interagera virtuellt online med sina lärare och professorer. Det är svårt att byta från det fysiska klassrummet med alla fördelarna som kommer med fysisk interaktion, men med dåligt ljud drabbas inlärningsupplevelsen ytterligare.

 

Omedelbar konferens för studenter och lärare

EXPAND SP 30+ är EPOS första högtalartelefon certifierad för Google Meet. Att använda EXPAND SP 30+ för lärande på distans innebär att lärare har en bärbar, lättanvänd högtalartelefon som gör att de kan lära sina klasser med både fria händer och utmärkt ljudkvalitet på båda sidor av samtalet. Lärare och studenter får enastående ljudprestanda från en högtalare med ultra-låg distorsion kombinerat med eko- och brusreducerande mikrofoner med mycket avancerade DSP-algoritmer (Digital Signal Processing). När det gäller frågor och konversationer möjliggör EXPAND SP 30+ dessutom en naturlig konversationsupplevelse med duplex-prestanda som möjliggör samtidigt tal som om du var där personligen.

 

Vilka är fördelarna med en Google Meet-certifierad ljudenhet?

Sedan den senaste tidens boom inom distansarbete och -lärande förlitar sig yrkesverksamma, lärare och studenter på högkvalitativa videomöten för att driva affärer och lärande på ett så effektivt sätt som möjligt. Naturligtvis fungerar inte all ljudmaskinvara enligt samma standard och alla enheter möjliggör inte en högkvalitativ ljudupplevelse. EPOS har åtagit sig att ge alla användare den bästa upplevelsen, såväl i skolan som på arbetsplatsen. Därför har de arbetat med Google för att certifiera en rad enheter - för att förbättra pedagogisk och professionell prestanda inom samarbetsplattformen Google Meet.

Tillbaka till blogg