EPOS lanserar IMPACT SDW D1 USB

EPOS lanserar IMPACT SDW D1 USB

Ett headset - överallt, var som helst.

Möt IMPACT SDW D1 USB. EPOS senaste innovation gör sig av med basstationen och ansluter ditt IMPACT 5000 DECT-headset direkt till din bärbara dator eller PC via en kompakt, diskret plug-and-play USB-dongel.

Från det hektiska kontoret till ditt hemmakontor håller DECT-dongeln dig mobil och produktiv utan att behöva flytta och installera besvärliga basstationer. Det finns därmed heller inget behov av att hitta vare sig ett skrivbord eller eluttag. Anslut USB-dongeln till en PC eller bärbar dator så är du redo att konversera.

”True Mobile”: När din konferens är över och du måste vara någon annanstans, ställ in telefonens hotspot och anslut din bärbara dator. Koppla bort dongeln från din stationära dator, anslut den till din bärbara dator, lägg ned den i din portfölj och spring. Kom till tågstationen i tid för att hinna med tåget medan du håller dig i sömlös kommunikation med ditt team. Missa aldrig avslutande kommentarer och beslut igen.

Distansarbete: Snabb, enkel och säker parning mellan headsetet och en dator vart du än går. När du besöker olika kontor eller kunder och får låna en PC- med gästkonto kopplar du bara in dongeln och du är igång.

Med IMPACT 5000-serien och DECT dongeln är ett enda headset allt du behöver för att arbeta var som helst. Njut av sinnesro med överlägsen trådlös DECT-säkerhet, överlägsen samtalskvalitet och sömlös anslutning med denna snygga, enkla och mobila lösning.

IMPACT SDW D1 USB: Sann enkelhet, äkta mobilitet.

Andra funktioner:
Överlägset ljud: EPOS är ditt betrodda varumärke inom effektiv och framgångsrik affärskommunikation. DECT dongeln kompletterar och behåller samma överlägsna ljud som du är van vid med EPOS-headset. Inga kompromisser behöver göras för total flexibilitet och rörlighet.

Förbättrad säkerhet: Avancerade säkerhetsprotokoll som du förväntar dig av alla EPOS DECT-produkter bibehålls i DECT dongeln. DECT Security-certifierad: designad med särskilt fokus på säker parning. Verifieringsprocessen använder 128-bitars nycklar för att säkerställa en säker parningsupplevelse.

Gummihölje: Designad för säker hantering med halkskydd. Dongeln är lätt att greppa för en omedelbar plug-and-play-lösning.

Tillbaka till blogg