EPOS lanserar EXPAND Vision 1M - en helt ny 4K USB-kamera för det lilla mötesrummet

EPOS lanserar EXPAND Vision 1M - en helt ny 4K USB-kamera för det lilla mötesrummet

På ISE i Barcelona 2023 lanserades EPOS EXPAND Vision 1M, EPOS senaste videomöteslösning. Med en ultraskarp 4K-kamera med autocentrering är EXPAND Vision 1M ett smidigt alternativ att utvidga mötesrumstekniken med video.

Bli synlig från din bästa sida

Med hybridarbete som kommer att fortsätta under 2023 och framåt är det viktigt att inte underskatta betydelsen av bildkvalitet under virtuella möten. Förutom sin 4K-upplösning har EXPAND Vision 1M en 8x digital zoom, en integrerad elektromekaniskt sekretesslock, samt intelligent bildinramning som drivs av EPOS AI . Det innebär att bilden dynamiskt justeras baserat på antalet deltagare i mötet för att se till att alla i rummet syns tydligt.

Flexibla monteringsmöjligheter betyder att enheten kan installeras med minimal ansträngning och kamerainställningarna och mjukvaran kan hanteras och uppdateras från distans med EPOS Manager.

 

Intuitiv installation

EXPAND Vision 1M's plug-and-play-design gör det enkelt att integrera i alla bring-your-own-device mötesrum samt alla befintliga eller nya mötesrumlösningar som har en datorenhet, skärm och högtalartelefon. Installationen av en Kensington-lås ger lugn i själen att kameran kommer att förbli på plats.

 

Betrodd stämpel 

Certifierad och optimerad för ledande UC-leverantörer betyder att användare kan njuta av sömlös samarbete och fokusera sin uppmärksamhet på själva mötena. EXPAND Vision 1M fungerar tillsammans med vilken Android- eller Windows-enhet som helst.

 "På EPOS har vi haft ett starkt fokus på att utöka vårt utbud av videoenheter sedan vi kom in på marknaden 2020," säger Theis Mørk, VP of Product Management. "Vi tror att för att få ut mesta möjliga av mötena behöver videokonferens vara en enkel upplevelse, fri från distraktioner.

 EXPAND Vision 1M levererar på det konceptet genom att erbjuda kunderna en problemfri möjlighet att uppgradera sina hybridmöten och ta med professionell bildkvalitet till en befintlig mötesrumssetup. Tillsammans med våra EXPAND Vision 3T och EXPAND Vision 5-lösningar innebär lanseringen av EXPAND Vision 1M att EPOS nu har en portfölj av video-lösningar som tillgodoser alla behov, budgetar och nivåer av teknisk kunskap. " 

Till EPOS EXPAND Vision 1M >

Tillbaka till blogg