EPOS lanserar EXPAND 80 - en högtalartelefon för större mötesrum

EPOS lanserar EXPAND 80 - en högtalartelefon för större mötesrum

EPOS lanserar idag de första mötesrumslösningarna i sin produktportfölj under det egna varumärket, en högtalartelefonserie utformad för mellanstora till stora mötesrum: EXPAND 80-serien. EXPAND 80-serien introducerar varumärkets första högtalartelefon för större mötesrum och bidrar till EPOS uppdrag att leverera premiumljudupplevelser genom högkvalitativ teknik och modern design och markerar tydligt varumärkets fotavtryck som branschledare i det moderna mötesrummet.

När världen blir mindre och team måste förena sig över gränserna fortsätter kontoren som vi tidigare varit vana vid se betydande förändringar både på arbetsplatsen och i arbetssätten. Det krävs därmed mer flexibla och avlägsna arbetsstilar, samtidigt som möten blir mer virtuella än någonsin tidigare. Förändringar i arbetsytor såsom ökningen av öppna planlösningar har skapat en stark efterfrågan på mötesrum i alla storlekar där professionella kan mötas i störningsfria miljöer. Med introduktionen av EXPAND 80-serien möter EPOS behoven hos den moderna arbetskraften och fullbordar sitt sortiment av överlägsna ljudlösningar för dagens mötesrum.

 

Sömlöst samarbete, oavsett plats 

Som en pionjär inom varumärkets egna produktportfölj presenterar EXPAND 80-serien en skalbar Bluetooth®-högtalartelefon för upp till 16 deltagare i rummet - utformad för att förena kollegor i och utanför mötesrum över hela världen. Tack vare sex anpassningsbara, strålformande mikrofoner och DSP som isolerar den mänskliga rösten från efterklang och omgivande ljud, garanterar EXPAND 80 att alla deltagare i rummet kommer att höras tydligt, medan kollegor utanför kontoret kommer närmare konversationen.

 

Med sin kraftfulla högtalare med ultralåg distorsion, installerad i en unik patentsökt hängande högtalarbox fyller EXPAND 80 rummet med enastående ljud. Med överlägsen duplexprestanda tillåts samtidigt tal och därmed en naturlig konversation mellan deltagarna. För ännu större möten med upp till 32 deltagare kan användare lägga till upp till två expansionsmikrofoner - EXPAND 80 Mic - vilket gör att de kan anpassa sig till deras verksamhets krav, samtidigt som de håller ett professionellt och elegant konferensbord med smart kabelhantering utvecklad för optimal systemfunktion och användarvänlighet. Oavsett när och var erbjuder EXPAND 80 ett utrymme att mötas och stämma av i realtid - vilket möjliggör förtroendet och tydligheten som ökar kollektiv prestanda.

 

EXPAND 80-serien uppgraderar till ytterligare ljudprestanda eftersom användarna enkelt kan ansluta via Bluetooth®, USB-C eller NFC. Utöver det - flerpunktsanslutning, ett enkelt användargränssnitt och åtkomst till en önskad röstassistent för dynamiska konferenser. Sist men inte minst, beroende på användarens behov och preferenser innehåller EXPAND 80-serien två versioner: UC-optimerade EXPAND 80 och EXPAND 80T som genomgår certifiering för Microsoft Teams för att säkerställa en intuitiv och strömlinjeformad upplevelse med en dedikerad knapp som startar appen på ett ögonblick.

 

Theis Moerk, President of Product Management, Enterprise Solutions, säger: ”EXPAND 80-serien är den sista delen i vårt sortiment av avancerade högtalartelefoner som nu täcker både små och stora mötesrum. Som det senaste tillskottet betonar EXPAND 80 vår ambition att ge proffs allt de behöver för att maximera produktiviteten och prestanda. Integrationen av Microsoft Teams är en väsentlig del av att göra detta och kommer att ge användarna ett enda verktyg för att verkligen fokusera på den aktuella uppgiften. ”

 

Överlägset hantverk, utmärkande skandinavisk design

EXPAND 80 är tillverkad i högkvalitativa material i en kompakt, lätt design med bekväm kabelhantering. Med tyg från det kända textilföretaget Kvadrat - global ledare inom designinnovation som producerar högpresterande designtextilier - kommer användarna att få en ljudförbättrande upplevelse samt minimalistisk estetik på sin arbetsplats. Med utgångspunkt i funktionerna i varumärkets EXPAND-produktlinje är EXPAND 80 ett verkligt ljudverktyg för samarbete speciellt utformat för att tillgodose de olika behoven hos professionella som arbetar tillsammans över arbetsytor, platser och tidszoner. Med sitt kärnfokus på medelstora till större mötesrum stärker EXPAND 80 repertoaren för att stödja alla mötesrumsstorlekar och stöder EPOS ambition att göra kommunikation med kollegor och kunder en enkel fråga om plug-and-play.

Tillbaka till blogg