EPOS introducerar IMPACT D-serien, resan till trådlös frihet börjar här

EPOS introducerar IMPACT D-serien, resan till trådlös frihet börjar här

EPOS, premiummärket för avancerade ljudlösningar och innovativ teknik, tillkännager idag lanseringen av IMPACT D-serien - ett lättare utbud av bekväma headset som är utformade för att ge enastående ljudprestanda och kraftfull trådlös räckvidd. Denna headset-serie slår samman den befintliga IMPACT D 10--serien med de två nya IMPACT D 30-varianterna och de två nya IMPACT D 10 ll-varianterna. IMPACT D-serien är optimerad för UC och har en strömlinjeformad funktionell design som är lämplig för användning hela dagen.

 

Perfekt samtalsklarhet för 100% fokus

Även i modern tid där kunderna alltmer omfamnar många olika digitala interaktioner, automatisering och självbetjäning, förblir den mänskliga rösten den mest pålitliga kommunikationsformen. IMPACT D-serien har utvecklats för att uppfylla kraven från professionella i energiska kontors- och kontaktcentermiljöer där tydligt ljud, komfort och enkel rörlighet är ett absolut måste.

Genom att utnyttja EPOS unika interna teknik, till exempel EPOS Voice™ teknologin, som fokuserar på den mänskliga rösten för att ge en rik, naturlig ljudupplevelse, hjälper IMPACT D-serien företagare att kommunicera effektivt under hela sin arbetsdag genom att eliminera frustrationerna och distraktioner orsakade av dåligt ljud. EPOS banbrytande lösning förstärker konversationsupplevelsen, minskar onödigt omgivande buller och möjliggör 100% kundfokus, oavsett situation.

 

En säker lösning

I dagens digitala värld är företag mer utsatta än någonsin för fientliga hot online. Trådlösa nätverk erbjuder stor potential för utnyttjande, så säkerhet är av största vikt när det gäller att välja en trådlös headsetlösning. IMPACT D-serien håller data säkra och skyddade med skyddad parning - vilket innebär att företags säkerhet aldrig påverkas.

 

Strömlinjeformad funktionell design

Håll skrivbord städade med en strömlinjeformad design som är perfekt för hotdesking när användare behöver plug-and-play-funktioner på varje arbetsstation. IMPACT D -seriens trådlösa DECT-headset av hög kvalitet tillgängliga för alla, med en basstation som erbjuds i både enkel- och dubbelsidiga bärstilar, en överlägsen dockningsupplevelse och enkel anslutning till Softphone/PC eller telefon.

 

Trådlös frihet

Ingen vill vara fastkedjad vid sitt skrivbord, omgiven av trassliga kablar. IMPACT D-serien har en kraftfull trådlös räckvidd så att användarna har friheten att gå och prata och vara mobila utan att kompromissa med perfekt samtalsklarhet. Med lätthanterad, enkelanslutning till PC kan hybridanvändare ansluta sitt headset trådlöst och njuta av mobiliteten hos ett kraftfullt trådlöst DECT-headset under hela sin arbetsdag.

Theis Mørk, Vice President, Global Product Management på EPOS kommenterar: ”IMPACT D-serien använder avancerad teknik för att ge proffs i energiska arbetsmiljöer verklig trådlös frihet. Med förbättrade säkerhetsfunktioner, kraftfull trådlös räckvidd, överlägset ljud och naturlig lyssningsupplevelse är IMPACT D-serien den främsta lösningen när samtalet är i fokus.’’

Kontakta oss eller din återförsäljare för mer information! 

 

Tillbaka till blogg