EPOS introducerar ADAPT 200-serien, en flexibel lösning för den hybrida arbetsplatsen

EPOS introducerar ADAPT 200-serien, en flexibel lösning för den hybrida arbetsplatsen

Vi är glada att kunna lansera ADAPT 200-serien från Premiumljudmärket EPOS - ett headset som är utformat för att tillgodose de skiftande kraven hos yrkesverksamma. ADAPT 200-serien är certifierad för Microsoft Teams och erbjuder mångsidighet, flexibilitet och hög ljudkvalitet.

 

En lätt, mångsidig lösning för flexibla användare
ADAPT 200-serien har utvecklats för att möta kraven från en flexibel arbetskraft vars ljudenheter behöver reflektera och förbättra deras skiftande arbetsmiljöer. De fyra ADAPT 200-varianterna är utformade med fokus på mångsidighet och är idealiska för användning överallt på kontoret, i hemmet, i distans- och resemiljöer tack vare sin lätta och bekväma bärstil och personliga, justerbara passform. En bullerdämpande mikrofon möjliggör förbättrad koncentration, tar bort onödigt omgivande ljud och förstärker konversationsupplevelsen med EPOS Voice™ -teknologi.

 

Optimerad för samarbete
Enkel anslutning är avgörande i en hybrid arbetsmiljö, varför EPOS har utvecklat en lösning som är optimerad för samarbete mellan flera enheter, med alternativ certifierade för Microsoft Teams för att ansluta till antingen en USB A- eller USB C-dongel. Detta ger en tillförlitlig trådlös upplevelse med kollegor och affärspartners, oavsett plats.

 

Stärker proffs på språng
Komfort och bekvämlighet har prioriterats i designen av ADAPT 200-serien för att möta kraven från yrkesverksamma på resande fot. Mjuka, tjocka öronkuddar säkerställer komfort hela dagen och passiv dämpning, medan en diskret vikbar arm möjliggör en sömlös övergång mellan samtal och andra uppgifter, på jobbet eller pendlingen. ADAPT 200-serien är en prisvärd, lätt lösning som ger användarna frihet i nya arbetsmiljöer, främjar ökad produktivitet genom kompromisslöst ljud och ökad flexibilitet genom de trådlösa funktionerna.

Theis Moerk, Vice President, Product Management på EPOS kommenterar: ”Våra kunders skiftande behov är kärnan i vårt teams designprocess och hybridmodellen visar verkligen inga tecken på att avta. Detta kräver lätta, flexibla lösningar som sömlöst kan integreras i arbetslivet och förbättra alla aspekter av samarbete, oavsett miljö. Vi är glada att lansera den nya generationen av ADAPT-serien - behovet av högkvalitativa, mångsidiga ljudenheter har aldrig varit så stort”. 

Albert Kooiman, Senior Director Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification på Microsoft säger: ”Idag är Microsoft Teams ett viktigt verktyg för att hjälpa team att ansluta och samarbeta på den hybrida arbetsplatsen. Teams är också en plattform, och våra partners som levererar enheter för Teams gör att alla element samlas för att öka hybridproduktiviteten på arbetsplatsen. Ljud av hög kvalitet är ett av dessa element, och det är därför vi är glada att kunna certifiera EPOS ADAPT 200 för Teams.”

 

Tillbaka till blogg