EPOS IMPACT 1000-serien

EPOS IMPACT 1000 - en helt ny serie Bluetooth-headset för det nya kontoret

På Enterprise Connect i Orlando, USA, presenterade EPOS idag den helt nya IMPACT 1000-serien. Det är den första headsetserien som är designad för att möta utmaningarna med ett samtal i vad EPOS kallar "New Open Office*"-arbetsplatsen. Headseten för proffs som fokuserar på samtal säkerställer att alla deltagare i mötet kan vara fokuserade för en effektfull dialog med ett minimum av hjärnenergi som spenderas på att lyssna och förstå det väsentliga.

Full pressrelease nedan:

EPOS IMPACT 1000 är designad för att hjälpa hjärnan att lyssna och förstå även där minst en i samtalet är i en bullrig miljö. Detta minskar hjärntröttheten på båda sidor av mötet genom hybrid adaptiv ANC och branschledande adaptiv röstupptagning som drivs av EPOS AI™.

EPOS IMPACT 1000 utnyttjar branschledande teknik för taluppfattning. Genom att utnyttja maskininlärningsteknik arbetar IMPACT 1000 för att identifiera vilka ljud som ska dämpas i en användares miljö och vilka ljud som ska förbättras. Tillsammans hanterar denna lösning, som är den första  i sitt slag, utmaningarna i moderna arbetsmiljöer, vilket ger medarbetare i öppna kontorslandskap möjlighet att blockera oönskade ljud och skapa störningsfria arbetsupplevelser för bägge sidor av samtalet.

EPOS IMPACT 1000 levererar på EPOS-löftet att frigöra mänsklig potential genom att perfekta ljudupplevelser. IMPACT 1000 använder kraftfull teknologi och mildrar hjärntrötthet genom att minska störande ljud och gör det möjligt för båda sidor av samtalet att låsa upp nya nivåer av produktivitet och prestanda.

Drivs av EPOS BrainAdapt™-teknik –
EPOS designar ljudlösningar byggda på EPOS BrainAdapt™, en grupp banbrytande teknologier som arbetar tillsammans för att förbättra kognitiva prestanda. IMPACT 1000 är byggd på EPOS BrainAdapt™-teknik för att minska hjärntrötthet med adaptiv Active Noise Cancellation (ANC) och branschledande röstupptagning som drivs av EPOS AI™, vilket ser till att du får igenom ditt budskap.

Använder EPOS AI™ för att anpassa sig till miljöer –
EPOS maskininlärningsteknik skannar användarmiljöer 32 000 gånger per sekund för att dämpa störande ljud och förbättrar önskvärt ljud för att säkerställa att endast relevanta ljud förs vidare till personen som användaren pratar med.

Active Noise Cancellation (ANC) –
Med adaptiv hybrid ANC säkerställer IMPACT 1000 att oönskade bakgrundsljud blockeras för att möjliggöra ostörd konversation och minskad hjärntrötthet.


Byggd med lager av smarta funktioner -
Trippel Bluetooth-anslutning låter användare vara anslutna till tre enheter samtidigt för att möjliggöra rörelse under ett samtal. TalkThrough-funktioner tillåter användare att kommunicera med kollegor utan att ta bort headsetet medan 360° busylight signalerar när användaren är i ett samtal.


Designad för komfort – Användare kan uppleva bärkomfort hela dagen med lätt design, mjuka kuddar, vadderat huvudband och Super Wideband för naturligt ljud. Njut av total användarvänlighet med ett kontaktlöst laddningsställ, intuitiva kontroller på headsetet och en uppsättning smarta funktioner.

IMPACT 1000 är ett toppmodernt headset designat för att möta utmaningarna i moderna arbetsmiljöer. Med sin kraftfulla teknik och användarvänliga funktioner mildrar den hjärntrötthet, minskar störande ljud och gör det möjligt för användare att låsa upp nya nivåer av produktivitet och prestanda.


Theis Mørk, VP Product Management på EPOS säger: "IMPACT 1000 är en sann "game changer". När företag navigerar i komplexiteten i [vad vi kallar] New Open Office är det avgörande att investera i produkter som ger långsiktiga fördelar för både anställda och slutresultatet. EPOS IMPACT 1000, som drivs av vår banbrytande teknologi, är den ultimata lösningen för talcentriska proffs, som ger dem möjlighet att uppnå mer, även i utmanande miljöer. Vårt senaste tillskott till IMPACT-produktlinjen är ett bevis på vårt engagemang för att tillhandahålla hållbara, högpresterande lösningar som möter de föränderliga behoven hos den moderna arbetsstyrkan och minskar lyssnartröttheten."

Tillgänglighet: Juni 2023

Läs mer om nya EPOS IMPACT 1000-serien

Tillbaka till blogg