EXPAND Vision 5 och EXPAND Control

EPOS EXPAND Vision 5 – en strömlinjeformad lösning för den hybrida arbetsplatsen

EPOS presenterar en ny vision för det moderna mötesrummet för att maximera samarbetspotentialen för proffs som navigerar i nya arbetsvanor. En EPOS-undersökning visar att 95 % av moderna medarbetare kämpar med att hålla fokus och vara effektiva i hybridmöten. Det är därför EPOS introducerar mötesrumslösningar designade för din hjärna för optimal prestanda för både personer i mötesrummet och personer som ringer in.
EPOS presenterade under ISE 2022 i Barcelona de senaste tilläggen till deras portfölj med mötesrumslösningar som är utformade för att underlätta lagarbete och sömlöst samarbete: EXPAND Vision 5 och EXPAND Control.

EXPAND Vision 5 är en banbrytande videobar där kraftfulla högtalare, vidvinkel 4K-kamera, brusreducerande mikrofoner och datorenheten kombinerats unikt i en allt-i-ett-videokonferenslösning för små mötesrum. Intelligent bildinramning som drivs av EPOS AI™ justeras dynamiskt för att se till att alla i rummet kan ses tydligt på samtalet, medan dess strålformande mikrofonuppsättning tar upp röster skarpt, vilket minimerar störningen av dålig mötesrumsakustik. Med flexibla monteringsalternativ kan enheten installeras med minimal ansträngning och därefter hanteras och uppdateras på distans med hjälp av EPOS Manager. Certifierad för ledande UC-lösningar inklusive Microsoft Teams Rooms på Android™ (med EXPAND Control), RingCentral Rooms™ och Zoom Rooms. Dess funktion att delta i ett möte med ett knapptryck gör att du kan njuta av stressfria möten och fokusera din uppmärksamhet på de saker som kommer att driva din verksamhet framåt.

Kristallklart ljud
Att behöva upprepa sig själv i ett möte kan få enorma konsekvenser för samarbetsflödet, leda till frustration och i vissa fall förlorade affärer. EXPAND Vision 5:s kraftfulla stereohögtalare levererar varje ord tydligt, med en strålformande mikrofonuppsättning för att fånga upp röster skarpt och ta bort all eko från rummet.

Intuitiv installation
Med flera enheter att ansluta till, hantera och uppdatera är det inte konstigt att möten drar ut på tiden. EXPAND Vision 5 gör det enkelt för deltagare att gå med i möten med en knapptryckning via fjärrkontrollen, pekskärmen eller EXPAND Control, och hanterar en UC-lösning inbyggt utan att behöva en dator. Alternativt kan EXPAND Vision 5 anslutas via USB till valfri PC eller Mac®. Integrerad kabelhantering säkerställer en städad mötesrumsinstallation, medan alternativet att installera ett Kensington-lås ger trygghet i att videobar'en förblir på sin avsedda plats. 

Intelligent bildramning
Att hålla sig runt en liten skärm och högtalare är ett minne blott. Intelligent bildramning – driven av EPOS AI™ och matchad av en vidvinkel 4K-kamera med Sony®-sensor – justerar automatiskt den digitala zoomen för att fånga alla mötesdeltagare.

Använd med EXPAND Control – En platta, två funktioner
EXPAND Vision 5 kan användas i kombination med EXPAND Control-plattan. Utformad för dubbla funktioner kan plattan användas antingen som en mötesrumskontroller för att gå med i möten, justera samtalsinställningar eller dela innehåll, eller som en panel för schemaläggning av rum, som låter dig boka mötesrum, kontrollera rumstillgänglighet och se mötesdetaljer.

Plattan är ergonomiskt designad för enkelhet och funktionalitet och har en stor 10,1” antireflexskärm och en optimal betraktningsvinkel för att ge den bästa och mest intuitiva användarupplevelsen för alla, oavsett storleken på mötesrummet. Med problemfri installation, certifiering för ledande UC-lösningar och dess förmåga att koppla ihop sömlöst med EPOS EXPAND Vision videokonferenslösningar, tillhandahåller EPOS en helhetslösning för att lyfta ditt sätt att genomföra möten.

"Vi anser att anställda bör utrustas med mötesrumslösningar som hjälper till att förbättra deras prestanda och minska kognitiv överbelastning, särskilt när de tillbringar timmar i möten dag ut och dag in. En videokonferens ska vara en enkel upplevelse, fri från distraktioner och olägenheter som orsakas av osammanhängande tekniska lösningar. Med lanseringen av EXPAND Vision 5 levererar vi den visionen, med en produkt som är designad för din hjärna samtidigt som den är enkel att använda, pålitlig och byggd för att hålla”, Theis Mørk, VP Product Management.

Klicka här för att hitta mer information om EXPAND Vision 5 och EXPAND Control.

Tillbaka till blogg