EPOS är glada över att meddela partnerskap och produktcertifiering med Swyx

EPOS är glada över att meddela partnerskap och produktcertifiering med Swyx

EPOS, premiummärket för avancerade ljudlösningar och innovativ teknik, är glada att kunna meddela att det samarbetar med Swyx, den ledande mjukvarulösningen för smart telefoni och enhetlig kommunikation i små och medelstora företag (SMEs).

Detta spännande nya partnerskap säkerställer att EPOS premiumljudlösningar fungerar sömlöst med Swyx prisbelönta telefoni- och Unified Communications-lösning. Swyx gör det möjligt för företag att förbättra sina processer och öka både tillgänglighet och produktivitet. UC-specialisten är en del av Enreach, en europeisk UCaaS- och CCaaS-ledare som tillhandahåller samarbetsteknik och telekomtjänster. Alla EPOS IMPACT, ADAPT och högtalartelefoner EXPAND är fullt certifierade för SwyxIt! för Windows. Denna ytterligare certifiering med SwyxIt! är ett bra komplement till hela portföljen av EPOS-headset och konferensenheter som redan är Swyx -godkända.

 

Swyx-testet och kvalitetsteamet har också testat och godkänt samtalskontrollintegrationen med SwyxIt! version 12. Enheterna har klarat alla tester i Swyx -certifieringsspecifikationen och har visat sig fungera med SwyxIt!-klienten; vilket säkerställa att EPOS lösningar fungerar sömlöst med Swyx för samtalskontroll via EPOS Connect.

 

'' Vi är glada och glada över att få samarbeta med Swyx!-certifieringen av vår IMPACT- och ADAPT-linje samt våra högtalartelefoner vilket ytterligare visar vårt engagemang för att arbeta med nya partners för att ta fram end-to-end lösningar som helt enkelt fungerar och hjälper våra strategiska partnerskap i DACH-regionen att utvecklas och växa ytterligare'' , Theis Mørk, Vice President, Global Product Management på EPOS.

''Swyx är stolta över att få samarbeta med EPOS, det främsta varumärket för företagskommunikations- och gamingljudenheter. Detta spännande samarbete säkerställer att våra kunder har sömlös tillgång till sina banbrytande ljudlösningar för att erbjuda dem ännu fler möjligheter att ta kommunikationen i sin organisation till en ny nivå”, säger Martin Classen, VD på Swyx och Chief Product Officer på Enreach.

Tillbaka till blogg