ADAPT 560 vinner "2020 Communications Solutions Products of the Year Award", presenterat av TMC

ADAPT 560 vinner "2020 Communications Solutions Products of the Year Award", presenterat av TMC

Vi på Triada är tillsammans med EPOS mycket nöjda med att tillkännage ännu en pris för de trådlösa ADAPT 560-headseten! Den här gången har de tilldelas för excellens av TMC med priset för årets kommunikationslösning - vilket visar att ADAPT 560 inte bara är en vinnare bland de mångsidiga proffs som den inspirerades av, utan också hos både kommissionärer och tekniska insiders.

Priset för marknadsledare

TMC har hjälpt företag över hela världen att köpa rätt teknik i över 20 år. Genom utbildning, nyheter, live-evenemang m.m. har företagsköpare lärt känna crème de la crème av vad den tekniska världen erbjuder - inte minst genom det prestigefyllda priset för årets kommunikationslösningar. Priset betraktas som en av de mest respekterade utmärkelserna inom kommunikations- och teknologisektorn världen över och belönar marknadsledarna inom branschen. I år fick EPOS utmärkelsen med sitt väldigt populära trådlösa ADAPT 560 headset - som eliminerade bekymren hos den mångsidiga arbetsstyrkan med överlägset ljud och utmärkt trådlös flexibilitet.

__

Erkänner de bästa teknik- och kommunikationsprodukterna

Priset för årets kommunikationslösningar hedrar exceptionella produkter och tjänster som underlättar röst-, data- och videokommunikation som har marknadsförts eller förbättrats kraftigt de senaste tolv månaderna.

"Varje år ser jag fram emot att gratulera mottagarna av priset för årets kommunikationslösningar", säger Rich Tehrani, VD, TMC. ”Den här listan omfattar de verkliga ledarna inom sina marknadssegment. Vinnarna representerar verkligen de bästa av de bästa kommunikationsprodukterna och lösningarna som finns idag. ”

__

ADAPT 560 - Oklanderligt trådlöst ljud för upptagna moderna proffs

Det är lätt att se varför ADAPT 560 bockar av alla TMC:s krav när det gäller det bästa av det bästa. Sedan det lanserades i mars 2020 har det hjälpt till att komplettera det mångsidiga ADAPT-sortimentet av headset med bärsättet ”on-ear”, kombinerat med en diskret, vikbar arm - som innehåller två avancerade mikrofoner som optimerar röstupptagning. Oavsett hur utmanande ljudmiljöer användare befinner sig i kan de alltid vara säkra på UC-optimerade samtal av affärskvalitet. När användarna är klara med sitt samtal kan de helt enkelt fälla bort bomarmen för en snygg, modern design som ser bra ut och är praktiskt på kontoret.

__

Certifierad för Microsoft Teams

Med tanke på den senaste migrationen till den hybrida arbetsplatsen gör ADAPT 560’s unika egenskaper det perfekt för mångsidiga moderna yrkesverksamma att växla mellan det öppna kontoret, hemarbete eller på språng. Inte minst genom en variant som särskilt utvecklats med Microsoft, som har uppnått strikta standarder som Microsoft har ställt för att certifieras för Microsoft Teams. Användare drar nytta av en intuitiv och optimerad användarupplevelse som underlättas av den dedikerade Teams-knappen som startar applikationen direkt från headsetet.

Tillbaka till blogg